AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

Ny dag. Nytt försök.

Publicerad 2017-08-17 06:16:22 i Allmänt,

Det var värst vad det strular med mina inlägg nu då!! 

Eller det kanske beror på MIG???!
Supertekniska Ursula ni vet!!
Nåja,jag gör ett nytt försök att skriva om gårdagen. Går det så går det...
Jag försökte vila mig i form hela dagen. Jag målade lite halvhjärtat men kände mig ganska trött. Jag låg mer på altansoffan än satt i den och målade.
På kvällen var det dags för bio!
Våra grannar hade frågat ifall vi var sugna på att hänga med och kolla på Superswede-em film om Ronnie Peterson. Och han var ju vår barndoms stora idol så självklart ville vi det. Både jag och Lars har starka minnen av honom och framför allt hans tragiska olycka och bortgång. Dessutom så körde han ju några Formel 1-lopp här i Anderstorp. 
Helt otroligt alltså!! Här!! I lilla Anderstorp! Jag var bara häromkring sista året,1978. (jag flyttade till trakten (Gnosjö) i januari-78).
Men Lars minns ju mycket. Han har t.o.m hans autograf.
I filmen fanns flera sekvenser ifrån Scandinavian Raceway och man hörde hur många i publiken viskade igenkännande! Filmen var intressant och bra. Men självklart väldigt sorglig....
Det funkade bra att sitta på biostolen. Den var riktigt bekväm. (inte som de gamla stolarna i min ungdom!!)
Det blev en bra dag. Trots tröttheten. Jag vaknade dock redan kl 5 idag. Känner mig liksom stressad. Kan inte koppla av ordentligt. Men vet inte varför...
Jag har kopplat mig till pumpen och ställt in den på riktigt låg hastighet. Nu tänker jag blunda en stund. För varför ska jag stressa upp???

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela