AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

Inte så pigg...

Publicerad 2018-02-28 13:35:37 i Allmänt,

Huvudvärken i morse verkar varit början på nåt... Jag känner mig sjuk... Är liksom tung i kroppen,orkar knappt stå på benen eller ens hålla i mobilen..
Ögonen som varit irriterade och torra ett tag blir ju inte bättre av detta direkt.
Skit också...det här hade jag gärna sluppit! 
Men!!
Nu ska vi inte ta ut nåt i förväg!! Det är inte alls säkert att jag håller på att bli sjuk. Jag bara känner mig sjuk... Det kan ju gå över👍🏼

Illustration 28/2

Publicerad 2018-02-28 08:39:44 i Allmänt,

Jag må vara både lat och trött... Jag vilar mycket,igår var jag extremt trött med svidande ögon. Och ändå somnade jag tidigt och sov gott hela natten.

(null)

Trots att jag saknar min ställbara säng... 
tänk att man aldrig är helt nöjd ändå...

Godmorgon!

Publicerad 2018-02-28 05:57:30 i Allmänt,

Idag vaknade jag klockan 5! Jag hade världens värsta huvudvärk!
Jag drömde att jag var i en väskaffär. La ifrån mig mina glasögon för jag skulle prova nåt (??) och när jag skulle ta dem igen så hade de fått ett stenskott (!!!) mitt i ena glaset. Vid kassan sålde de Treo och jag blev så glad för jag hade ju så ont i huvudet... Sen vaknade jag.
Jag tog en Treo för jag höll på att bli galen av huvudvärken. Jag vaknar ofta med huvudvärk härnere. Jag tror faktiskt att det kan bero på kuddarna... Och nuförtiden så är jag ju så bortskämd med min sköna säng därhemma. Att det går att höja upp huvudändan kan nog vara en fördel,jag får ett skönt stöd under både nacken och huvudet. 
Att vara här i stugan har alltså både sina för-och nackdelar. Men mest fördelar trots allt. Det väger upp mot de få nackdelarna.
Jag har gått upp och lagt mig i soffan istället. Tog täcke och kuddar med mig,har grottat in mig och bullat upp mig. Kopplat mig till pumpen och satt på Tvn. Nyhetsmorgon har precis börjat. 
Och huvudvärken börjar lätta något...
Det blir nog en bra dag idag😊
...trots allt..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela