AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

Normaltemp igen.

Publicerad 2015-11-30 21:57:08 i Allmänt,

Efter en stunds vila och ganska mycket vatten så mådde jag bättre. Men det var slutstädat för idag. Det finns ju ingen anledning att stressa med det om det påverkar hälsan. Jag tar istället nya tag imorgon.
Jag tog en näringsdryck till kvällsmat,jag var egentligen inte särskilt hungrig men jag tog den i liksom "förebyggande". Det är nånting konstigt med de där dryckerna. De är liksom "kletiga"...antagligen av det där onödiga sötningsmedlet. Varför måste de vara så vansinnigt söta??? 
På sistone har jag märkt att det där söta och kletiga stannar kvar i min mun,i min strupe och t.o.m i kinderna! Jag kan inte svälja ner det. Det blir geggigt i munnen och det stannar där!! Att skölja munnen med bubbelvatten funkar någotsånär... Men allt försvinner inte.
Jag kan hålla på och kämpa med att svälja ner resterna i över 1 timme efter jag druckit dem. Det bildas liksom ett geggigt skum i svalget och upp i munnen😖 Jag måste harkla mig och spotta mycket.
Då är det knappast värt att trycka i mig en sån! 
Nej fy sjutton vad jag är trött på det här! Måtte jag få en kallelse för att sätta in peggen SNART!!
Ikväll fick jag böckerna jag beställt av en väns dotter som säljer jultidningar. Jag har köpt Konspiration Olof Palme. En bok om konspirationsteorier i samband med mordet på honom.
Jag Älskar konspirationsteorier!!!
Det ska bli intressant att börja läsa den. Tyvärr är den inbunden och därmed ganska tung. Jag kommer inte att orka hålla i den när jag läser. Så jag ska prova mig fram och se vad som funkar bäst; att bulla upp med kuddar och lägga boken mot dem och ligga på sidan och läsa. Eller att använda mitt ställbara sängbord,OCH min ställbara huvudända av min madrass.
Jag älskar att läsa eller lyssna på t.ex deckare men jag väljer ännu hellre nånting med verklighetsanknytning. Jag ser hellre en bra dokumentär än en dramaserie t.ex. Så nu ska det bli spännande att se om det kommer fram några spännande "sanningar" om mordet på Olof Palme👍🏼

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela