AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

Vardag. På riktigt...

Publicerad 2016-09-30 07:28:01 i Allmänt,

Ja då har jag sovit och vaknat i min egen säng. Det är ju också skönt... Även om jag sovit förbaskat skönt i det där rummet som jag sovit i sååå många gånger i min ungdom.
Jag försöker smälta alla mina upplevelser och alla mina möten med vänner och släktingar från förr. Det är mycket att ta in och det är många känslor som virvlar runt inom mig. På ett positivt sätt.
Kroppen är otroligt sliten och trött,öm och lite stel. Kanske mår den bättre om jag går upp och rör på mig. Jag ska strax gå upp...
Jag ska till logopeden idag. Jag fick ju med mig en liten mackapär hem sist som jag ska träna mina läppmuskler med. Den glömde ju jag här hemma.... Så jag har inte tränat nåt denna veckan😬pinsamt!!
Men det får bli skärpning på alla plan nu! Jag har haft en veckas semester ifrån vardagen och nu är det dags att komma in i rutinerna igen.
På gott och ont...
Men det är ju skönt att det är fredag👍🏼
Nähä,om jag skulle ta och gå upp och spruta i mig lite mat och sen försöka göra lite nytta här hemma.
Vardag....

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela