AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

Allt är som vanligt igen👍

Publicerad 2015-05-31 23:39:52 i Allmänt,

Lars är hemma. TVn fungerar. Helgen är över.
Livet återgår det vanliga,vardagliga och inrutade livet. 
På gott o ont.
Mina IBM-besvär är de samma som det varit. De blir varken sämre eller bättre. Det rullar bara på nu. Att få stopp i halsen,att benet viker sig och att gripförmågan i vänster hand är helt borta-det tillhör numera min vanliga vardag. Det är ingenting att klaga på längre. Jag försöker gilla läget och göra det bästa utav situationen!!
Med skilda resultat!!
Ibland är allt för jävligt,o har det väl börjat så håller det gärna på!! Men ibland skiner det upp och det funkar periodvis.
Jag äter väldigt väldigt lite,det blir bara mindre o mindre... Men det beror nog mest på att jag blir proppmätt med en gång!! 2-3 tuggor och sen tar det stopp! Dock inte alltid i halsen😉utan i magen! Den blir full väldigt snabbt!! 
Lars tjatar och oroar sig för mitt ätande! Det märks tydligt när han nu kommit hem efter att han varit borta några dar. Han klagar på VAD jag äter... 2 rostade mackor till frukost och gazpachio till lunch. Han påstår att det inte är nån näring i det...(knäppt va?? I soppan är det ju massa nyttigheter!!)
Jag har fått en tid till en dietist. Dit vill Lars följa med... 
Och så en pinsam sak!!:
I fredags hade jag en tid hos logopeden men den missade jag helt!!
Fyyy så himla pinsamt!!
Jag skämdes när de ringde för att undra var jag höll hus☺️usch så pinsamt!
Nu är det hög tid för mig att sova.
Natti natti😘

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela