AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

En blandad dag.

Publicerad 2018-10-31 22:33:09 i Allmänt,

Jag var ganska pigg på förmiddagen idag. Jag hade några såna där "bra" projekt på gång och jag fick dem gjorda. Det handlar som så ofta om sortering och rensning. Det är oftast bra sysselsättningar. Inte för fysiskt ansträngande men ändå ger de bra resultat så att jag får känna mig nöjd. Idag har det handlat om både kläder,köksprylar och målargrejer. Jag har fått bra ordning känner jag. 
Jag lagade lite god lunch till familjen. Och när de satte sig och åt så la jag mig bredvid dem. Tillsammans åt vi lunch,pratade och skrattade en stund. Sen gav sig mannen och sonen iväg,sonhustrun fixade köket och själv låg jag kvar och åt. Så brukar våra luncher se ut. Det är en bra rutin. Jag trivs och mår väl av den.
Mina luncher brukar bli ganska långa. Jag behöver den vilan eftersom jag oftast varit relativt aktiv på förmiddagen. Om jag inte behöver slumra en stund så ritar jag gärna.
Idag ritade jag klart min stora färgglada meningslösa teckning ritad med färgade blyertspennor. Det sista jag gjorde var att lägga till en speciell hemlis i den,en dold liten hemlighet. Ni kan ju vända och vrida på bilden och se ifall ni hittar vad det är jag gömt i teckningen☺️

(null)

Efter min långlunch brukar jag vara lite pigg en stund igen. Så även idag. Jag avslutade några rensningsprojekt och städade upp efter mig. 
Såna här dagar gör mig glad. Den här kombinationen av arbete/vila/skapande är perfekt!! Det enda som saknades var väl frisk luft. Men Hujedamig sicket väder det varit. Jag har det bättre inomhus.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela