AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

Ganska positiv ikväll😊

Publicerad 2016-02-29 22:39:10 i Allmänt,

Jag känner mig ganska nöjd med denna måndag. Jag har gjort lite lagom mycket nytta,inte särskilt fysiskt ansträngande, och jag har tagit en powernap i mitt goa härliga hörn där det är lä och solen ligger på efter kl 13☀️Underbart!
Ändå känner jag mig lite ledsen ikväll. Stickningarna och domningarna har tilltagit under kvällen. De är riktigt obehagliga och irriterande emellanåt. Det känns som att få kramp och jag förlorar nästan känseln i både foten och handen. På samma gång som de känns stora,tjocka och svullna!!
Det är svårt att förklara... Men alla förstår säkert att det är obehagligt.
Jag ligger här och blir förbannad😠 När ska alla motgångar ta slut?? Räcker det inte snart?? Låt mig få lite lugn o ro och tid att vänja mig vid mitt nya läge!!
Jag har nu slutat att äta frukost!
Jag har kämpat länge för min frukost bestående av 2 rostade mackor,juice och kaffe. Jag har verkligen velat unna mig denna lyx! Men nu är det nog dags att sluta med det!!
Det får bli en halv flaska sondmat till frukost. Den andra halvan tar jag framåt halv elva-elva. Så blir det ytterligare en halv flaska till lunch.vid ettiden. Därefter en liten powernap😴 Sen "äter" jag ingenting förrän vid 18-tiden,då sprutar jag i mig den sista halvan sondmat och sen får det räcka.
På detta håller jag mig precis lagom mätt hela dan. Och jag mår så himla mycket bättre av ATT jag äter!
Tänk så bra mycket bättre mitt liv blivit tack vare denna sondmat😃

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela