AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

Det brinner!!🔥

Publicerad 2017-07-31 23:59:34 i Allmänt,

Det brinner i mina svaga muskler!! Åtminstone känns det så...

Det där obehagliga har hängt i hela dan. Det är inte särskilt kul. Men jag får väl göra som jag brukar: "Gilla läget!"
Jag har försökt att hålla igång lite lätt hela dagen men även tagit mina pauser. Jag tycker själv att jag varit duktig och gjort det bästa jag kunnat. Men det räckte tydligen inte.
Imorgon blir det återigen en dag med lite mer aktivitet. Vi ska åka till Jönköping igen. Den här gången för att skriva kontrakt på lägenheten samt få nycklarna. Sen kan hon börja flytta vår lilla dotter... Känns konstigt...   Just för att jag vet att det blir en dag med lite aktiviteter utöver det vanliga imorgon så har jag tagit det lite lugnt idag. Jag planerar att ta det lika lugnt på onsdag för på torsdag har vi ännu en utflykt på gång. Sen får det nog räcka känner jag... Jag behöver nog några lugna dagar hemma,utan tider att passa samt fysiska aktiviteter efter det!! På måndag börjar Lars jobba igen...Då är vardagen här igen. På gott och ont. Ja sen går det bara nån vecka till och så flyttar Alma verkligen. På riktigt.
Det är mycket som bubblar under ytan just nu tycker jag...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela