AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

Det blev bra👍🏼

Publicerad 2016-04-30 23:37:56 i Allmänt,

Så är det då över!! Vårt lilla uppträde på Lindas 50-årsfest! Åååå vad lyckat det blev! Åååå vad roligt det var!!
Jag åkte ut till stället där de hade festen och blev liksom lite insmugglad. "Gömde" mig bakom en dörr och stannade där och lyssnade på Catarinas tal till hennes allra allra närmaste vän Linda💕Det var ett sånt fint tal från en vän till en annan vän💕Jag hade lite svårt att hålla tillbaka tårarna!!
Till slut berättade Catarina om mimgruppen de båda varit med i från mellanstadiet och så berättade hon att hon lyckats få dit den tredje i vår lilla grupp-mig! Jag klev fram och blev presenterad och sen gick vi tre - The Lurc's - undan lite för att byta om och prata ihop oss lite om vårt "framträdande"☺️Linda var självklart med på noterna direkt! Nånting annat hade vi inte räknat med😉
Under alla de år som vi höll på med Lurcarna så bytte vi ju repertoar flera gånger men en låt fick vara med i stort sett vid varje uppsättning. Det var alltid den vi avslutade varje föreställning med-Inte mod! en svensk version av den gamla klassikern "In The mood"! Med en fyndig text som sjungs av bl.a Lena Nyman o Monica Zetterlund i nån gammal föreställning från 70-talet. 
Det är ju konstigt vad hjärnan sparar på mycket!! Texten på den här låten har etsat sig fast i både min och de andras hjärna så vi kom snabbt in i den. Vi kom t.o.m ihåg vissa rörelser!!
Jag och Catarina hade ju pratat ihop oss om en någorlunda enhetlig klädsel och fixade det till Linda också. Så när vi gick undan för att byta om pratade vi bara ihop oss lite om rörelserna o sånt! Sen var det bara att köra!!
Självklart var det jätteläskigt!
Det var många år sen jag utsatte mig för nånting sånt här!! Men det gick rätt bra och faktum är att gästerna också verkade gilla det.
Men självklart kändes det läskigt!! Osäkert och lite obehagligt.
Och lite kul☺️
Nej nu måste jsg sova💩Godnatt😘

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela