AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

Hemma!!

Publicerad 2018-02-11 22:46:40 i Allmänt,

Ja nu ligger jag här; i min ställbara säng i mitt sovrum hemma i Anderstorp. Och hade det inte varit för min ställbara säng så hade jag nog haft lite lätt ångest och en släng av depression. Jag är ju så mycket hellre i stugan än här...
Men varför ska jag få njuta och ha det skönt så länge när alla andra måste jobba och slita?! Det känns orättvist.
Dessutom så kände mig tvungen att åka hem nu. Jag har lite grejer att ta itu med,fixa och dona med. Och det gör jag bäst här hemifrån.
Men inte nog med att jag känner mig lite nere för att jag åkt hem - det har ju kommit en massa snö!! Och mer ska det komma!!
Jag får lite panik när jag tittar ut. Jag mår fysiskt dåligt. Mår illa...🤢
Nej idag är det ingen bra dag. Usch o fy!
Och till råga på allt så är det idag fyra år sen min mamma gick bort. Så idag har jag tänkt extra mycket på henne... Saknar henne. Känner mig så otroligt ensam ibland. Och då menar jag inte på det där positiva sättet som jag brukar gilla. Nej jag känner mig ensam på ett annat sätt... Inga föräldrar. Inga syskon. Ingen biologisk släkt i närheten...förutom barnen givetvis. Men det känns tungt ibland. Och en sån här dag blir jag extra påmind om hur det känns. Och häromdan var det sju år sen pappa gick bort...
Februari är en jäkla skitmånad!!
Enligt almanackan ska den vara kortast men i verkligheten är den dubbelt så lång som vilken annan månad som helst. Jag ser inget hopp i februari. Den är bara dyster... När det då kommer snö också så kan man ju lika gärna göra mamma och pappa sällskap!!
Ja usch vad negativ jag är!
Jag får försöka sova bort dysterheten. 
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela