AttLevaMedIBM.blogg.se

Jag heter Ursula Rollbert. Jag har drabbats av en obotlig muskelsjukdom som heter inklusionskroppsmyosit (IBM). Min blogg ska handla om hur det känns att leva med en obotlig sjukdom.

Både luften och sinnet blev lättare.

Publicerad 2018-08-01 23:56:52 i Allmänt,

Jag lägger mig med värk. Har så förbaskat ont i övre låret upp mot höften i mitt högerben. Jag kan inte sitta. Måste ligga ner. Men har sä svårt att hitta en ställning som känns bra. Kanske har jag vilat för mycket idag? I flera dar..
Vi stack ut en liten runda,jag och Lars. Vi åkte till Hallarna (köpcentret) och kollade i några affärer. Lars var på jakt. Själv var jag bara sällskap. Kul att komma ut lite. Lars körde mig i rullstolen. Jag tror faktiskt inte att jag hade orkat gå därinne annars. 
Vi fick nån rejäl regnskur här tidigare på dan. Men det var långt ifrån tillräckligt. Däremot så lättade det upp luften lite. Det blev lättare att andas. Och ikväll var det t.o.m lite kyligt. Skönt. 
Faktiskt.
Tja...jag har inte så mycket mer att skriva om ikväll... Jag grubblade ju så det räckte tidigare idag. Men nog lättade även mina tårar upp det hela lite... Samma som med regnet😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela